Horacio / Pierre Corneille: Estudio y traducción anotada (2025)
Edició de la tragèdia francesa HORACE, de Pierre Corneille, amb estudi introductori i traducció a l'espanyol anotada a càrrec d'Evelio Miñano Martínez, i amb text francès editat per M. Ch. Marty-Laveaux (publicat en 1862), i amb traducció espanyola d'un text de Titus Livi a càrrec de Ricardo Hernández Pérez.
Keywords: Pierre Coreneille; Horacio; traducció anotada; estudi introductori