Grafemática latina (2025)
En filologia clàssica, el coneixement de les dues llengües bàsiques, grec i llatí, s’assoleix estudiant textos antics i documents escrits. Saber el funcionament i les peculiaritats dels patrons escrits representa, per tant, un element primari i primordial en totes aquelles filologies que s’ocupen de llengües antigues o estadis de llengües antigues amb documentació escrita. Aquest llibre ofereix tots aquells aspectes relacionats amb l’escriptura en l’antic món romà des d’una perspectiva comparativa i tipològica, una visió des d’una grafemàtica general.
Keywords: llengua; llatí; escriptura