La docencia de la Biología Celular en la universidad: Un recorrido a través de distintas experiencias (2025)
Aquest llibre uneix múltiples i diverses experiències didàctiques a les assignatures pròpies de l'àrea de Biologia Cel·lular amb motiu de la celebració de les X Jornadas de Docencia en Biología Celular a València, els dies 27 i 28 de juny del 2024, facilitant la difusió de tots els coneixements intercanviats presencialment durant aquestes jornades.
Keywords: docència; biologia cel·lular; universitat; innovació docent; Societat Espanyola de Biologia Cel·lular