Repensando los destinos turísticos en tiempos de cambio global (2024)
Aquest llibre recull les aportacions del XIX Col·loqui Internacional de Geografia del Turisme AGE-UGI, centrat a millorar les possibilitats d'adaptació de les destinacions turístiques per fer front al conjunt de desafiaments que emergeixen les noves dinàmiques de canvi global i crisi climàtica.
Keywords: desenvolupament turístic; emergència climàtica; adaptació de les destinacions; sostenibilitat