Tratando sobre el contrato de seguro: Del seguro analógico a un producto digital y sostenible (2024)
Cal superar les concepcions que imperaven en el moment de la promulgació de la Llei 50/1980, de contracte d’assegurança, fa més de quaranta anys, per a oferir una visió moderna i integral que s’adapte als contorns actuals del contracte d’assegurança. Sorgeix així un llibre de consulta, per una part, per a qui s’aproxime des de la pràctica (el tractament integral de la jurisprudència és un dels seus signes distintius) i de debat, per una altra, per a la doctrina especialitzada (atesa la disrupció d’alguns dels seus plantejaments). Aquesta obra és, sobretot, un compendi sistematizador a partir del qual es planteja una reflexió profunda sobre les qüestions més transcendents en el contracte d’assegurança.
Keywords: assegurança privada; contracte; teoria general; regulació contractual