Com estudiar el còmic: Una introducció gràfica a l'estudi acadèmic de la historieta (2024)
En els darrers anys s’ha disparat l’interès per l’estudi del còmic; tanmateix, encara hi ha poques investigacions sobre aquest mitjà, cosa que suposa un avantatge i alhora un inconvenient, per la mancança de models sobre els quals basar-se. És per això que aquesta guia, publicada originalment per TORCH (Centre de Recerca en Humanitats de la Universitat d’Oxford) i elaborada en el llenguatge del còmic, cobreix els principals aspectes relacionats amb l’anàlisi dels còmics i les novel·les gràfiques per a, d’una banda, aportar les claus necessàries per a fer els primers passos en l’estudi d’aquest gènere i, per una altra, transmetre aqueixa passió encomanadissa.
Keywords: còmic; manual; guia; estudi