Comunicación persuasiva en clave de cohesión y coherencia: Estudio contrastivo (inglés-español) (2024)
Amb l’objectiu d’analitzar l’ús de certs recursos que aporten cohesió i coherència a la comunicació persuasiva, s’han seleccionat textos del discurs polític i acadèmic amb una clara funció persuasiva i s’han estudiat els diversos mecanismes utilitzats. Aquesta obra va dirigida especialment a investigadors i investigadores de l’anàlisi del discurs que s’interessen pel paper que trets discursius com la coherència i la cohesió poden tenir en la persuasió dels textos, particularment aquells que s’hagen especialitzat en una perspectiva contrastiva.
Keywords: cohesió; coherència; persuasió; retòrica contrastiva; discurs polític; discurs acadèmic