Recursos educativos para la formación de docentes interculturales (2023)
El llibre fruit de la convocatòria Càtedra Unesco, arreplega els materials elaborats per l'equip docent de la Universitat de Salta i de València i està dividit en quatre parts: la primera, Context, arreplega textos referits a descriure l'entorn en el qual actuen els docents interculturals a la regió de Salta, la segona, Somnis, arreplega textos referits a desiderates dels docents , la tercera, Camins i la quarta, Reptes, ofereix instruments d'aprenentatge llestos per a ser usats.
Keywords: formació; docents; recursos educatius; intercultural