Avances en la didáctica de las habilidades perceptivo-motrices y básicas: Una mirada vanguardista para su enseñanza-aprendizaje (2024)
Amb l’objectiu d’explicar les bases de la docència de les habilitats motrius bàsiques, se’n descriuen els fonaments teòrics, científics i didàctics, així com propostes didàctiques avantguardistes aplicables a diferents entorns educatius i geogràfics. El text s’estructura en cinc parts que tracten: els conceptes relacionats amb la matèria, les teories de l’aprenentatge motor i els models pedagògics, consideracions científiques i didàctiques per a l’ensenyament de les habilitats motrius, l’avaluació i les aplicacions didàctiques per a fomentar-les. Encara que està orientat principalment a l’alumnat del Grau de Mestre i Mestra d’Educació Primària i Infantil, pot ser d’interès per a personal docent d’Educació Física en actiu i per a l’alumnat d’altres titulacions vinculades a aquesta disciplina.
Keywords: Educació Física; Educació Primària; Infància; Metodologia; Docència