Las palabras y las cosas en el corral de comedias (2023)
A manera d'assaig, es reivindica el valor fundacional de la paraula com a escriptura i com a posada en escena a través d'una reflexió sobre la identitat i la dramatúrgia del teatre clàssic espanyol. Sense abandonar una perspectiva històrica i documental, es proposa un viatge entorn de l'espai fundacional del teatre del Segle d'Or –el corral de comèdies– i la seua importància com a embrió d'una concepció de la posada en escena i d'una primera indústria cultural en un context de palesa afinitat amb el teatre europeu de l'època.
Keywords: filologia espanyola; literatura espanyola; teatre; drama