Las galanterías del Duque de Osuna, virrey de Nápoles: Edición bilingüe anotada, introducción y traducción (2022)
Edició bilingüe anotada, introducció i traducció a l'espanyol, a càrrec d'Evelio Miñano Martínez, de la comedia francesa LAS GALANTERÍAS DEL DUQUE DE OSUNA de Jean Maire
Keywords: Jean Mairet; teatre francés; segle XVII; edició crítica; estudi; traducció