En la periferia del centro: La hacienda de la Generalitat valenciana durante el siglo XVI (2019)
Aquest llibre pretén explicar, d'una banda, com era i com funcionava durant el segle XVI «el sistema fiscal» del qual va ser titular la Generalitat foral valenciana i, per una altra, quines van ser les característiques de «les finances» d'aquesta institució. Tot això, amb la perspectiva de comprendre millor la integració del regne de València en el conglomerat imperial que van governar els hereus de Ferran d'Aragó i Isabel de Castella.
Keywords: Generalitat valenciana; Segle XVI; Sistema fiscal; Ferran d'Aragó