Pragmática aplicada al español: De la proposición al contexto (2021)
El present manual recull el temari de l'assignatura corresponent al Grau d'Estudis Hispànics. Aquest grau proporciona un coneixement en profunditat de la llengua i la literatura espanyoles com també de les diferents disciplines que les estudien (lingüística, sociolingüística, teoria de la literatura, etc.).
Keywords: Acte de parla; Grice; Neogriceano; Rellevància; Gramaticalització; Anàlisi de la conversa