Semántica española: De la palabra a la proposición (2021)
Temari de la matèria "Semàntica Espanyola", elaborat al llarg de vint anys i a través de tres plans d'estudi. Traça una evolució de la disciplina a partir de quatre paradigmes d'estudi: semàntica tradicional, estructural, cognitiva i oracional.
Keywords: semàntica tradicional