(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2025)
Una de les maneres més segures d’aprendre química orgànica és precisament enfrontar-se a la resolució de problemes de síntesis. La capacitat de planificar una síntesi de diverses etapes d’una molècula complexa requereix un coneixement pràctic dels usos i les limitacions d’una gran quantitat de reaccions orgàniques. No sols cal saber quines reaccions s’hi poden utilitzar, també cal saber com emprar-les , ja que l’ordre en què es duen a terme les reaccions és fonamental per a l’èxit de la síntesi. L’objecte d’aquest llibre és proporcionar a l’estudiantat una àmplia col·lecció de problemes, amb casos reals de dificultat diversa, que els permeta exercitar-se en l’aprenentatge de la síntesi orgànica.