(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2019)
La matèria d’Ortodòncia conforma una part important del CV del Grau d’Odontologia. La componen dues assignatures anuals i s’imparteix en els cursos 4t i 5é del Grau. L’objecte del llibre és ajudar i guiar l’alumne en la realització correcta de la part pràctica de l’assignatura. Està dividit en 10 capítols que serveixen com a guia per a l’aprenentatge teòric de fonaments i conceptes importants.