(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2025)
Cinc segles i mig després de l’arribada de la impremta a València, s’ofereix aquest rigorós repertori d’incunables i post-incunables valencians, precedit d’un estudi introductori en el qual es construeix una detallada història de l’insuficient control bibliogràfic previ i s’hi presenta l’anatomia tipogràfica, editorial i textual de les 220 edicions conegudes, singularitzades per la raresa dels exemplars conservats, controlats d’un cap a l’altre de la geografia bibliotecària mundial. Investigadors, bibliotecaris, bibliòfils, llibreters antiquaris, amants del llibre i de la seua història, curiosos i interessats per la història de València del segle XV i els primers anys del segle XVI, trobaran en aquesta obra un instrument de consulta de gran fiabilitat i alhora una rigorosa aproximació a la caracterització de la producció dels primitius tallers d’impremta.