(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2025)
El trifini dels Tres Regnes és una fita on coincideixen les terres d’Aragó, Castella i València. Un punt on es toquen el Racó d’Ademús a València, el senyoriu de Moya a Conca i la comarca del sud de Terol, pertanyents històricament als regnes de València, Castella i Aragó. Comparteixen un territori de frontera amb diverses característiques pròpies de cadascun dels espais, però també amb elements comuns forjats a través dels segles. Una “ratlla” que no separa i que ha establert vincles culturals, lingüístics i afectius. Diversos col·lectius locals, juntament amb ajuntaments de la zona i les universitats de València, Castella-La Manxa i Saragossa, organitzen trobades i accions en pro de la investigació, el desenvolupament cultural i l’empoderament territorial. Aquest llibre és reflex d’aquesta tasca, una visió sobre les nostres respectives terres des de la història, la geografia, els costums, la gastronomia, les llengües, l’art, l’arquitectura, etc.