(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2024)
Han passat vint-i-cinc anys des de la fundació de la Facultat de Ciències Socials. Els capítols que compilen aquest llibre pretenen visibilitzar el paper acadèmic i social que ha desenvolupat des del seu naixement i recordar les transformacions socials que s’han produït al llarg d’aquest període, aprofundint en els camins recorreguts, en els desafiaments superats i en els que queden pendents. A més, de la mà de membres dels seus departaments, s’aprofundeix en la realitat de la societat valenciana i la seua interrelació amb la institució universitària com a font de coneixement i motor de transformació.