(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2024)
Aquest llibre recull les aportacions del XIX Col·loqui Internacional de Geografia del Turisme AGE-UGI, centrat a millorar les possibilitats d’adaptació de les destinacions turístiques per fer front al conjunt de desafiaments que emergeixen les noves dinàmiques de canvi global i crisi climàtica.