(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2024)
El contingut d’aquest llibre constitueix part del material docent elaborat per a l’assignatura Espais de Hilbert i Sèries de Fourier, del Doble Grau en Física i Matemàtiques de la Universitat de València, així com per a la primera part de l’assignatura Anàlisi Matemàtica III, que s’estudia en el tercer curs del Grau en Matemàtiques de la Universitat de València.