(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2024)
Des de recerques sobre art i arqueologia, passant per la història colonial i contemporània, fins als estudis postcolonials, sense deixar de banda aproximacions culturals, polítiques i de gènere, aquesta obra miscel·lània ofereix un espai de debat sobre el coneixement global del món hispanoamericà a través dels treballs més recents sobre la idiosincràsia i la història del continent llatinoamericà. Una mirada àmplia cap a Amèrica que, en constant diàleg, aproxima i enriqueix les nostres memòries comunes.