(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2024)
L’Atles ODS de la Comunitat Valenciana consisteix en una obra innovadora que reflecteix la situació actual del desenvolupament sostenible en el territori valencià, segons els paràmetres de l’Agenda 2030. Aquest tom, el segon de la col·lecció, engloba un ampli compendi de representacions cartogràfiques, de base municipal o comarcal, al costat de textos explicatius redactats per un centenar d’experts en les diferents variables que determinen cadascun dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. L’obra persegueix, mitjançant una visió pluridisciplinària, descriure i interpretar els processos desenvolupats en matèries vinculades al desenvolupament econòmic, mediambiental, social i cultural en el territori valencià, i que determinen la situació i evolució de les variables que configuren les metes dels 17 ODS. És una obra de divulgació científica oportuna, innovadora i necessària per al coneixement territorial des d’un inèdit i necessari punt de vista.