(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2024)
Les tècniques espectroscòpiques constitueixen l’eina més important en l’actualitat per a conèixer i descriure l’estructura dels compostos orgànics i són una matèria fonamental en la formació dels graduats en química. Aquest llibre tracta sobre problemes de determinació estructural de compostos orgànics mitjançant tècniques espectroscòpiques combinades (IR, RMN). Més enllà dels aspectes teòrics associats a cadascuna de les tècniques espectroscòpiques, la determinació estructural té un caràcter pràctic i aplicat que només es pot desenvolupar mitjançant la resolució de problemes, i amb aquesta finalitat es proporciona una àmplia col·lecció (200 problemes), amb espectres reals de bona qualitat, que permetrà als estudiants exercitar-se en l’aprenentatge de la determinació estructural de compostos orgànics.