(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2024)
Enfront d’un altre tipus de tractaments passius de les principals lesions del corredor, es proposen els procediments fisioterapèutics amb més evidència científica i clínica perquè el corredor supere amb èxit les lesions. El principal objectiu és dotar els fisioterapeutes d’una guia sobre les lesions més freqüents, quina n’és la terminologia actual, i com adaptar diferents exercicis i la progressió subsegüent amb un maneig de la càrrega adequat.