(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2023)
La intenció d’esta publicació, seguint la senda iniciada amb la publicació del ‘I Informe sobre la evolución y la situación territorial de la Comunitat Valenciana’ i l’objectiu de la mateixa Càtedra de Cultura Territorial Valenciana– és contribuir a assentar el valor del territori entre la ciutadania, però també entre els actors amb responsabilitats, tant privats com, sobretot, de les administracions públiques. Per a establir el discurs de la necessitat i conveniència d’una gestió prudent i creativa del sistema patrimonial territorial, qui primer ho ha d’assumir és el personal de les administracions, tant el personal tècnic (resulten imprescindibles uns grups adequats de personal qualificat en aquestes funcions i cal dedicar-hi els esforços necessaris) com els responsables polítics de cada moment o cicle electoral.