(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2024)
Ha passat més d’un segle i mig des que un passeig en barca amb les xiquetes Liddell va inspirar Lewis Carroll per a escriure ‘Alice’s Adventures in Wonderland’ (1865). Actualment, continuen estrenant-se sèries i pel·lícules basades en l’aventura d’Alícia, la novel·la es pot llegir en més de cent idiomes i hi ha múltiples productes i serveis relacionats amb els seus escenaris i personatges, des de roba fins a restaurants temàtics. Com ha evolucionat aquesta obra fins al punt de tenir un espai propi en la cultura popular i d’esdevenir cada vegada més rellevant en l’imaginari col·lectiu? En aquest llibre explorem les possibles respostes a aquesta pregunta i, per fer-ho, hem d’emprendre un viatge com el d’Alícia, en aquest cas, a través del temps i al voltant del món.