(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2024)
Ens proposem en la present obra oferir l’edició i transcripció completes de totes les missives que la ciutat de València envià als monarques de la Corona d’Aragó en el segle XIV, uns textos valuosos pel seu contingut històric, però també filològic i cultural. Acompanya a l’edició un estudi introductori en què s’analitzen algunes questions relatives a les lletres, com ara la redacció o les temàtiques.