(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2024)
L’assignatura “Conflicte i tècniques de negociació”, que s’imparteix en el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans de la Universitat de València, ofereix una guia pràctica per a gestionar el conflicte laboral per mitjà de l’anàlisi minuciosa de totes les etapes per les quals travessa un conflicte. Aquest manual constitueix una recopilació de tot el contingut teoricopràctic de la primera part de la guia docent i del material d’acreditació d’aquesta assignatura. Es tracta d’un text didàctic organitzat seqüencialment: es van adquirint coneixements teòrics al mateix temps que es realitzen activitats pràctiques per al desenvolupament del coneixement aprofundit de l’anàlisi del conflicte en entorns laborals.