(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2023)
La Iglesia de San Juan Apóstol y Evangelista de Massamagrell: Historia e intervención és un compendi exhaustiu sobre la història i més recent restauració d’aquest edifici històric de la població de L’Horta Nord. Més enllà del seu caràcter de monument arquitectònic, l’església parroquial de Massamagrell és un testimoni viu de la història local d’aquesta població, però també es presenta –com adverteixen les col·laboracions abocades en el present estudi col·lectiu— com un exemple representatiu i singular de l’art valencià. El present llibre aborda la importància del patrimoni històric com un reflex tangible de les nostres arrels culturals, vinculant el nostre present amb el llegat de generacions anteriors.