(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2024)
Destinada a l’estudiantat de secundària amb interés per la biologia i a alumnat universitari dels diferents graus de l’àrea de Ciències Biològiques, aquesta obra col·lectiva té l’objectiu de visibilitzar les opcions laborals dels qui estudien aquesta disciplina mitjançant el relat de les respectives experiències de vida de díhuit professionals i docents universitaris. Lluny de dibuixar un panorama limitat, es descriuen multitud d’opcions per a poder triar a consciència a què ens volem dedicar, ja que no és el mateix tindre una ocupació que tindre una vocació. Amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana, en aquest repàs de les diferents opcions laborals de la biologia, es recullen els àmbits de la sanitat, el medi ambient, la formació-docència i la investigació, la biotecnologia i els serveis, un ampli ventall de possibilitats que desmunta el mite que l’única eixida professional per a la biologia és la docència.