(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2022)
Edició bilingüe anotada, introducció i traducció a l’espanyol, a càrrec d’Evelio Miñano Martínez, de la comedia francesa LAS GALANTERÍAS DEL DUQUE DE OSUNA de Jean Maire