(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2019)
Els relats de viatgers procedents de l’àmbit lingüístic alemany que van visitar Espanya han estat poc estudiats malgrat la seva importància com a testimoniatge històric-cultural. La present monografia pretén mostrar l’evolució imagológica de València transmesa per aquests viatgers, posant de manifest la rellevància internacional de la ciutat i el seu entorn mitjançant la traducció d’una selecció de fragments de textos inèdits escrits entre els segles XVIII i XX.