(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2024)
Aquest manual recull el contingut de les assignatures d’Àlgebra i Geometria I i II, del primer curs del grau en Física de la Universitat de València, a més de tractar temes complementaris que constitueixen la base matemàtica de les teories físiques actuals: la mecànica quàntica i la teoria de la relativitat. Els conceptes que s’hi desenvolupen són bàsics en la formació de físics, matemàtics i enginyers.