(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2022)
Aquest manual presenta diversos exercicis i pràctiques que es desenvolupen a la Universitat de València per al Master Eramus Mundus en Psicologia del Treball, de les Organitzacions i del Personal. Aquest projecte té com a objectiu desenvolupar i practicar metodologies docents actives i col·laboratives en aquesta assignatura.