(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2022)
L’objectiu d’aquest text és donar una visió completa dels materials que s’utilitzen comunament en odontologia restauradora, amb la finalitat de tindre criteris que permeten triar aquells que són més interessants en les diferents situacions clíniques.