(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2022)
Captaires, rodamons, sensesostre, indigents, transeünts, carrilers, etcètera. S’ajusten a la realitat aquestes etiquetes? Ens estem referint a persones desadaptades incapaces de mantindre un habitatge i condemnades a viure per sempre a la intempèrie? O es tracta de situacions reversibles? Quins factors hi contribueixen? Des d’un enfocament constructivista, aquesta obra ofereix una aproximació a l’exclusió residencial en les seues formes més agudes (sensellarisme literal o restringit) i prolongades en el temps a partir de la revisió bibliogràfica i de l’aproximació a la visió i experiència de diversos agents significatius, com les mateixes persones afectades, les professionals que treballen en l’àmbit del sensellarisme, les responsables en la gestió de recursos destinats a aquest grup poblacional i expertes i investigadores en aquesta matèria. Els seus testimoniatges i anàlisis han permés anar responent a les qüestions plantejades en relació amb la prevenció, la planificació, la gestió i fins i tot l’eradicació o desactivació del sensellarisme, tot això contextualitzat a la ciutat de València.