(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2019)
L’objectiu d’aquest llibre és analitzar el món d’unes dones que no van acceptar enclaustrar-se i que van decidir viure soles o en comunitat amb altres dones, mantenint la seva llibertat de moviments i autonomia de vida, però subjectes als superiors dels tercers ordes religiosos en les quals van professar. Dones cautes i intel·ligents, que sabien els perills als quals podien exposar-se i que van fer creïbles les seves experiències espirituals a la societat.