(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2021)
A través de les obres dramàtiques que Tennessee Williams va escriure durant els anys immediatament posteriors a la fi de la Segona Guerra Mundial s’analitzen els entramats i clivelles els quals va patir el somni americà. L’estudi dels diversos personatges que les protagonitzen va més enllà d’una interpretació purament literària i s’emmarca dins del context històric i social amb la finalitat d’analitzar-los com a subjectes que reflecteixen la seua època. Tots ells persegueixen d’una forma o una altra la felicitat, una quimera que acaba convertint-se per a molts en un parany del qual difícilment poden escapar.