(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2019)
En el darrer segle, milions d’usuaris condueixen un cotxe diàriament sense necessitat de tenir coneixements de mecànica, simplement estem acostumats als termes relacionats amb els cotxes de combustió. Però això no sempre ha sigut així i en els inicis s’hi va haver d’aprendre. Justament en aquest moment es troben els protagonistes d’aquest llibre, els cotxes elèctrics. El que hui dia són incògnites, en un temps seran respostes quotidianes. La veritat és que els cotxes elèctrics no són complicats, són una petita instal·lació elèctrica amb rodes i aquest llibre tracta d’explicar tots els aspectes necessaris per a comprendre’n correctament el funcionament. Començant per la història, seguint pels beneficis mediambientals, la seguretat, les diferents parts, per acabar amb tot allò relacionat amb la recàrrega. Això ens portarà a obtenir respostes davant preguntes comunes com ara «quant temps tarda a recarregar», «quants diners costa la càrrega» o «quants km puc recórrer». El cotxe elèctric té un gran futur, encara que només el temps i els conductors decidiran si és la tecnologia definitiva. De moment, amb aquesta contribució es pretén ajudar els conductors a entendre’n millor el funcionament i, sens dubte, a una millor presa de decisions.